Lieksan leikkimieliset kesäkisat keskiviikkona 24.5.2023 klo 17.30 Keskuskentällä

– 60m 9-12 -vuotiaat
– pallonheitto kaikki sarjat 4-12 -vuotiaat

Ilmoittautuminen: Ennakkoon ilmoittautuminen  maanantaihin 22.5. mennessä TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Kaikki osallistujat palkitaan mitaleilla ja osallistumispalkinnolla.

Tapahtumapaikalla on samaan aikaan kisalajien lisäksi paljon muutakin toimintaa:

• mehu- ja pullatarjoilusta huolehtii Hyvän Tuulen Martat
  • Lapsia leikittämässä on Inkerin Ihmeliike
  • Mikon Pomppulinnojen pomppulinnoihin pääsee pomppimaan
  • Mukana on myös Onni Orava

Kilpailuohjeet:

Etukäteen ilmoittautuneiden nimet ovat valmiiksi pöytäkirjoissa, joten heille riittää tapahtumapäivänä, että tulee ajoissa suorituspaikalle.

Ilmoittautuminen onnistuu vielä paikan päällä klo 17.15 mennessä.

Juoksuissa juoksijoiden nimiä huudellaan/kuulutellaan aina ennen erän alkua. Sarjassa voi olla useita eriä (maksimissaan 6 juoksijaa per erä) juoksijoita

Pallonheitossa jokaisella kilpailijalla on kolme suoritusta peräkkäin ja niistä pisin mitataan.

Kun lapsi on tehnyt molemmat lajinsa (tai jos on ilmoittautunut vain yhteen lajiin ja on suorittanut sen), voi hän käydä palkinnon palkintopallilta.

Ohjeita voidaan vielä hieman tarkentaa kisapaikalla kilpailujen ilmoitustaululla.