Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi-järjestelmän kautta. Järjestelmän kautta ilmoittautuessa täytyy ensin valita kisa, sitten seura (Lieksan Urheilijat) ja urheilijan nimi ja lopuksi lajit joihin ilmoittaudutaan. Pohjois-Karjalan alueella olevissa kisoissa ilmoittajan sähköpostiksi voi laittaa oman sähköpostiosoitteen, mutta Pohjois-Karjalan ulkopuolisissa kisoissa osoitteeksi kannattaa laittaa anssivanska@yahoo.com. Tällöin seura maksaa osanottomaksut kilpailuihin. Kilpailuissa joissa on ilmoittautuminen onnistuu vain, jos osanottomaksun maksaa samalla (esim. Sm-kisat) ilmoittautuminen tapahtuu aina Anssin kautta. Tälläisissä tapauksissa kannattaa olla Anssiin yhteydessä viimeistään yhden päivän ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET ja niistä johtuvat maksut jokainen kilpailija huolehtii aina itse. Kilpailukalenteri.fi-järjestelmän kautta voivat ilmoittautua vain ne, joiden lisenssi on maksettu. Nimi ei välttämättä tule heti näkyviin kilpailukalenteri.fi-järjestelmään,  joten lisenssin hankkimista ei kannata jättää viimeiseen ilmoittautumispäivään.

Jotta seura maksaisi kilpailujen osanottomaksuja, täytyy kilpailijan olla Lieksan Urheilijoiden jäsen, eli jäsenmaksu tulee olla hoidettuna (urheilukoululaisilla jäsenmaksu kuuluu urheilukoulumaksuun).

error: Sisältö on suojattu!