Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

PKO:n leikkimieliset kesäkisat torstaina 23.5.

PKO:n ja Lieksan Urheilijoiden yhteistyössä järjestettävät Lieksan leikkimieliset Kesäkisat avaavat jälleen kesän kenttäkauden. Samalla kyseessä on ehkä myös uuden viime vuonna peruskorjatun kentän ensimmäiset kilpailut. Tapahtumapäivä on torstai 23.5., paikkana Lieksan Keskuskenttä ja alkamisaikana 17.30. Edellisillä kerroilla mukana on ollut noin 120-150 lasta ja toivottavasti tälläkin kerralla mukaan tulee paljon innokkaita lapsia liikkumaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 4-12-vuotiaille lapsille. Leikkimielisissä kesäkisoissa lajeja on kaksi: 40/60 metrin juoksu ja pallonheitto. Kaikki osallistujat palkitaan mitalein ja tuotepalkinnolla.

Kisoihin pääsee ilmoittautumaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA. Ilmoittautumiset ennakkoon viimeistään keskiviikkona 22.5. Tuon jälkeen voi ilmoittautua paikan päällä klo 17.15 mennessä.

Tapahtuma-alueella on myös mehu-/kahvi- ja pullatarjoilu sekä paljon muuta toimintaa.

error: Sisältö on suojattu!