Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

PKO:n leikkimieliset kesäkisat Lieksassa keskiviikkona 24.5.

PKO:n ja Lieksan Urheilijoiden yhteistyössä järjestettävät Lieksan leikkimieliset Kesäkisat avaavat jälleen kesän kenttäkauden. Samalla kyseessä on ehkä myös kauden ainoat yleisurheilukisat, kun näiden kisojen jälkeen kenttä menee kauan odotettuun remonttiin. Tapahtumapäivä on keskiviikko 24.5., paikkana Lieksan Keskuskenttä ja alkamisaikana 17.30. Edellisillä kerroilla mukana on ollut noin 100-150 lasta ja toivottavasti tälläkin kerralla mukaan tulee paljon innokkaita lapsia liikkumaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 4-12-vuotiaille lapsille. Leikkimielisissä kesäkisoissa lajeja on kaksi: 40/60 metrin juoksu ja pallonheitto. Kaikki osallistujat palkitaan mitalein ja tuotepalkinnolla.

Kisoihin pääsee ilmoittautumaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA. Ilmoittautumiset maanantaihin 22.5. mennessä.

Tapahtuma-alueella on myös mehu- ja munkkitarjoilu sekä paljon muuta toimintaa, joista infotaan lähempänä tapahtumaa.

error: Sisältö on suojattu!