Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

Piirinmestaruusmoniotteluissa piirinennätyksiä

Viime viikkoina yleisurheiluhuuma on ollut korkeimmillaan kun suomalainen ja pohjoiskarjalainen yleisurheilu on porskuttanut kovemmalla tasolla kuin vuosikymmeniin. Eilen yleisurheilun tulevaisuuden toivoja nähtiin Keskuskentällä kun 9-13-vuotiaiden piirinmestaruuksista kisailtiin moniotteluissa.

Kisoissa nähtiin kolme piirinennätystäkin kun Joensuun Katajan 10-vuotias Sara Keränen otteli 4-ottelussa 983 pisteellään, saman seuran Toivo Takanen 12-vuotiaiden poikien 5-ottelussa 2380 pistettä ja Pyhäselän Urheilijoiden Ida-Liina Hyvönen kasasi 12-vuotiaiden tyttöjen sarjan 5-ottelussa 1681 pistettä.

LU:n junioreista mitaleille ylsi 9-vuotiaiden tyttöjen 4-ottelussa kolmanneksi 393 pisteellä urakoinut Iiris Päivelin. Neljänsiksi ylsivät Maks Kempas 9-vuotiaiden poikien 4-ottelussa pistein 459 ja 11-vuotiaiden tyttöjen Elsi Päivelin 4-ottelun 840 pisteellään.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

error: Sisältö on suojattu!