Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

Kaupunginmestaruudet ratkottu

Lieksan kaupungin yleisurheilumestaruuksista kisailtiin eilen aurinkoisella Keskuskentällä. Kaupungin nopeimpien titteleistä kisailtiin niin lasten kuin aikuisten sarjoissa. Lapset heittivät lisäksi palloa tai keihästä ja aikuiset työnsivät kuulaa. Mukana kisoissa oli yhteensä 54 kisailijaa, valtaosa kisaajista tuli luonnollisesti Lieksasta mutta mukana oli paljon myös kesälomalaisia eri puolilta Suomea.

Juoksupaikalla parasta antia oli totuttuun tapaan Eero Mauron 100 metrinen. Tällä kertaa nollatuulissa Eero juoksi ajan 11,32. Nuoremmista sarjoista erityismaininnan saa 7-vuotiaiden nopeimman ajan, 7,61, 40 metrillä pinkonut Minja Pekkanen.

Keihäspaikalla päivän paras heitto lähti Onni Hyrskylä kädestä. 14-vuotias Onni tempaisi tällä kertaa tuloksen 37,90. Oma ennätys on viime viikolla Savonlinnassa heitetty 38,25. Naisten sarjassa Milla Martikainen heitti kauden avauskisassaan tuloksen 36,71.

Yleisen sarjan muut mestarit olivat Aino Pyykkö naisten 100 metrillä (13,65), Marika Hyvärinen naisten kuulassa (8,41) ja Pasi Näsänen miesten kuulassa (10,43).

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ

error: Sisältö on suojattu!