Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

55 kilpailijaa Junnukisoissa

Kesäkauden kolmannet Junnukisat kisattiin eilen Keskuskentällä. Tällä kertaa lajeina oli kuulantyöntö, kestävyysjuoksu sekä korkeushyppy. Osallistujamäärä oli jälleen iloinen yllätys, kun mukaan tuli yhteensä 55 kilpailijaa. Omia ennätyksiä nähtiin taas useita kymmeniä ja kaikki osallistujat palkittiin osanottomitalein.

Päivän kovimmista tuloksista vastasivat kestojuoksuissa 14-vuotias Porvoon Urheilijoiden Oskari Piiroinen (800m 2.20,2) ja kohta 8-vuotias Joensuun Katajan Jare Keränen (1000m 3.35,3), korkeushypyssä 12-vuotias Pyhäselän Urheilijoiden Nuutti Hämäläinen (146) ja 11-vuotias LU:n Elsi Päivelin (116) sekä kuulantyönnössä LU:n 13-sarjalainen Maiju Saraniemi ylittämällä ensimmäistä kertaa 10 metriä (10,09).

Kaikki tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Seuraavina kisoina Keskuskentällä kisaillaan Kaupunginmestaruuskisat sunnuntaina 24.7. klo 12 alkaen. Silloin lajeina kaikilla sarjoilla pikajuoksu ja lapsilla pallon-/keihäänheitto ja aikuisilla kuulantyöntö.

error: Sisältö on suojattu!