Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

PKO:n Lasten Leikkimieliset Kesäkisat avasivat kesäkauden

Keskuskentällä oli tänään liikunnan riemua kun parin vuoden tauon jälkeen päästiin liikkumaan PKO:n ja Lieksan Urheilijoiden yhdessä järjestämissä Lasten Leikkimielisissä Kesäkisoissa. Pomppulinnojen, Inkerin Ihmemaan liikuntapisteiden sekä mehu- ja pullatarjoilun lisäksi kentällä kisattiin pikajuoksussa ja pallonheitossa. Mukana kisailemassa oli noin 120 lasta ja paikalla seuraajien, kannustusjoukkojen ja muiden liikkujien kanssa yhteensä noin 350 ihmistä.

Kisalajien tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Lieksan Urheilijat kiittää tapahtumaan osallistuneita lapsia ja aikuisia sekä tietenkin PKO:ta ja muita tapahtuman toteuttamisessa auttaneita. Toivottavasti mahdollisimman moni lapsista nähdään kesän yleisurheilukouluissa (lisätietoa TÄÄLTÄ) ja junnukisoissa samaisella Keskuskentällä (lisätietoa TÄÄLTÄ).

error: Sisältö on suojattu!