Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -
 

PKO:n leikkimieliset kesäkisat Lieksassa keskiviikkona 18.5.

PKO:n ja Lieksan Urheilijoiden yhteistyössä järjestettävät Lieksan leikkimieliset Kesäkisat avaavat jälleen kesän kenttäkauden. Edellisinä parina vuonna kisat on jouduttu perumaan Koronan takia, mutta nyt päästään jälleen PKO-kisoihin. Tapahtumapäivä on keskiviikko 18.5., paikkana Lieksan Keskuskenttä ja alkamisaikana 17.30. Edellisillä kerroilla mukana on ollut noin 120-150 lasta ja toivottavasti tälläkin kerralla mukaan tulee paljon innokkaita lapsia liikkumaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 4-12-vuotiaille lapsille. Leikkimielisissä kesäkisoissa lajeja on kaksi: 40/60 metrin juoksu ja pallonheitto. Kaikki osallistujat palkitaan mitalein ja tuotepalkinnolla. Kisoihin pääsee ilmoittautumaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA. Ilmoittautumiset maanantaihin 16.5. mennessä. Tapahtuma-alueella on myös mehu- ja munkkitarjoilu sekä paljon muuta toimintaa, joista infotaan lähempänä tapahtumaa.
error: Sisältö on suojattu!