Lieksalaisten liikuttaja jo vuodesta 1928 -

Neljä mestaria pm-huipentumassa

Viikonloppuna Joensuussa kisattiin 9-15-vuotiaiden piirinmestaruuksista. Neljä Lieksan Urheilijoiden nuorta urheilijaa ylsi kisoissa mestariksi. Yhteensä kisoissa oli yli 200 urheilijaa, joista LU:sta kahdeksan.

15-vuotiaissa tytöissä Nea Nevalainen voitti 3-loikkakisan myötätuulituloksella 9,89. Pituuskisassa Nea hyppäsi viidenneksi tuloksella 4,38.

14-vuotiaissa pojissa Martti Saraniemi otti kaksi mestaruutta kun pituushypyssä syntyi myötätuulitulos 502 ja kuulantyönnössä pisin työntö oli 8,96. Kiekonheitossa Martti otti hopeaa tuloksella 24,26 ja 100 metrillä vastatuuliaika 13,45 riitti viidenteen sijaan.

Maiju Saraniemi hallitsi 12-vuotiaiden heittolajeja. Mestaruuksiin Maiju ylsi kuulassa, kiekossa ja keihäässä tuloksin 8,80, 21,85 ja 25,78. Moukarissa pisin heitto oli 20,66 ja se riitti hopeatilaan

10-vuotiaissa tytöissä Elsi Päivelin pääsi nautiskelemaan mitalista kolmessa lajissa. Korkeushypystä kaulaan ripustetiin kultamitali kun rima ylittyi 105:n korkeudelta. 60 metrillä tiukkakamppailu toi lopulta hopeamitalin ajalla 9,65 ja keihäästä tuli samoin hopeaa (10,91). 60 metrin aitajuoksussa aika 13,01 riitti neljänteen sijaan. Vilma Kärki oli samanikäisten tyttöjen kuulassa neljäs (4,83), pituudessa kuudes (351) ja 60 metrillä kuudes (10,21).

Enni Kempas työnsi 9-vuotiaiden tyttöjen kuulassa tuloksen 3,50 ja oli 14.

Tuuli Saraniemi osallistui 15-vuotiaiden seipääseen kilpailun ulkopuolisena vuoden yli-ikäisenä ja hyppäsi tuloksen 310.

error: Sisältö on suojattu!